duminică, 25 decembrie 2011

Cadourile primite de Fata Norocoasa

Inca din 5 decembrie am postat pe Facebook niste poze cu bradutul nostru, sub care erau mai multe cadouri ambalate, fie pentru noi, fie pentru cei dragi noua. Inclusiv al meu, cel alb, mare, de la Vlad.
Asteptarea a fost cu atat mai mare cu cat stiam ca inauntru este ceva ce sigur imi doresc. Asta pentru ca am avut inspiratia sa-i dau sotului meu o lista lunga cu chestii pe care mi le doresc, din care el a putut alege. A fost un dragut ca de obicei si a nimerit la fix. Asadar, ca sa-mi impartasesc bucuria si cu cititorii blogului Fata Norocoasa, postez niste poze :).

Manusi de ski de la Decathlon (exact modelul pe care mi-l doream)



Pijamaluta de la Oysho - pe care mi-o doream nespus de cand ii cumparasem una cadou verisoarei mele Andreea; modelul cu pisici a fost ales de Vlad :)




Papuci de casa pana la gleze imblaniti - exact asa suna dorinta din lista :)



Pe langa faptul ca Vlad a respectat intocmai instructiunile, acesti papucei mi se par chiar mai faini decat mi i-am imaginat. Si sunt atat de comozi si caldurosi, sunt complet indragostita de ei. Prietenii mei stiu ca mi-e frig cam tot timpul, asa ca aceasta pereche este exact pe gustul meu.
In rest, am mai primit de la parinti o cutie de bijuterii genul vintage, din textil, cu niste margelute si un curs de dictie si vorbire la Fundatia Calea Victoriei, pe care o sa-l incep din 9 ianurie (care a fost tot dorinta mea, desi mama a fost cam dezamagita ca nu poate pune acest cadou sub brad :D)

Inca unul dintre cadourile pe care vreau sa-l mentionez, primit de mama mea de la noi este un set de produse de la L'occitane pe care le-am tot remirosit la cam 30 de minute, asa de mult imi plac. Sunt din gama cu miros de trandafiri, atat de clasic si de feminin - intra pe wishlistul de 14 februarie sau 8 martie.



Sarbatori Fericite tuturor!