duminică, 13 noiembrie 2011

Mere coapte pentru duminica seara

Vineri am gustat ceva delicios pregatit de verisoara mea Andreea, gutui coapte la cuptor cu zahar si lichior, servite cu inghetata. Pentru ca nu aveam gutui la indemana, dar aveam mere m-am gandit sa fac acest desert rapid, foarte potrivit pentru vremea de afara.

Asadar am taiat trei mere, le-am aranjat dragut intr-o farfurie mai maricica, le-am stropit cu lichior si zahar brun iar apoi am presarat scortisoara (preferata mea pentru vremea rece). Si, ca sa arate si mai apetisant am ornat farfuria cu niste betisoare de scortisoara. Inainte sa intre in cuptor aratau cam asa.






Dupa cam 30 de minute, desi pot fi lasate si mai putin ca sa nu se inmoaie prea tare, le-am scos din cuptor si le-am mancat cu inghetata Aloma de caramel. Data viitoare voi lua o inghetata mai putin dulce, ca sa nu contrasteze in asa mare masura cu gustul dulce-acrisor al merelor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu