joi, 12 februarie 2015

Doua idei de cadouri mici pentru Sf. Valentin, 1 sau 8 Martie

Sunt de parere ca o mica atentie poate face ziua cuiva mai senina, mai ales daca ii daruim ceva din inima. Acum avem si ocazii, de Sf. Valentin sau de 1 Martie. Stiu ca obiceiul zice ca sunt sarbatori in care domnii daruiesc cate ceva doamnelor, dar de ce sa nu facem un mic cadou unei prientene bune, mamei sau matusii sau chiar unei colege care e dispusa sa ne ajute tot timpul?

Asadar va prezint doua suprize placute din comert :D, cum imi place mie sa le zic, pe care le-am si achizitionat pentru mine, dar le am in dublu exemplar, cu mintea la cineva, bineinteles.
Mai jos e o cutiuta cu un produs gen crema de galbenele, cu miros subtil si foarte placut de trandafiri, de la Oriflame. E micuta, incape in poseta si e special destinata partilor de piele foarte uscata, cum sunt coatele sau bataturile etc. Eu am mai avut produsul dar in alt ambalaj si uneori m-am dat cu el si pe buze. Practic, are cam aceeasi utilizare cu o crema de galbelene. Si ce ambalaj dragalas si pretios are... Pretul e de 8 lei, dar asa cu totul mi se pare ca arata a produs care merita mai mult, de aceea o si consider o oferta foarte buna.


Pe langa crema pentru piele uscata, am mai descoperit aceasta cutie de la Nivea, si ea foarte dragalasa, nici prea mica si nici prea mare, metalica, pe care poti s-o folosesti la orice.
Inauntrul ei sunt doua balsamuri de buze, "ir" dupa cum ii spunem noi in Ardeal sau "strugurel" dupa bucuresteni :D, si o crema clasica Nivea. Pretul la fel, mi s-a parut chiar atractiv (19,77 lei la Carrefour) si e un cadou mult mai dragut decat un set de ceva (gel de dus si sapun sau deo, de exemplu) intr-o cutie de carton pe care o arunci imediat. Plus ca, stiti pe cineva caruia sa nu-i placa mirosul clasic Nivea? Eu nu :).

Un comentariu: