luni, 4 noiembrie 2013

Ce am mai gasit pe la magazine...

De ce sa nu zicem ceva cand gasim un produs bun? Recomandarea verbala prietenoasa (asa as traduce eu "word-of-mouth" :D) este cea mai buna metoda sa nu ne fraierim prea des...
Asadar ce am mai vazut si gustat bun in ultimul timp:
Untul Gruia al celor de la Macromex. L-a cumparat un coleg intr-o pauza de pranz si a ales fix acest produs produs pentru ca i-a placut ambalajul.
S-a nimerit... untul e chiar foarte bun, are acel gust de unt clasic si in ciuda faptului ca are 60% grasime nu se intareste stana de piatra cum se mai intampla in alte cazuri. Si asta e un mare beneficiu :).
Am citit pe IQads ca ambalajul a fost facut de Gavrila&Asociatii si a fost `realizat sub umbrela conceptului "ambalajul ca identitate"`. Can you say that again? Somebody explain - cum adica ambalaj ca identitate :))). Ma rog... adica inteleg in principiu cam ce-ar vrea ei sa zica, dar mi se pare o afirmatie asa pompoasa si pretentioasa fara rost...
Un alt plus al produsului este pretul, ieri l-am luat din Mega cu putin sub 5 lei.


O alta descoperire comerciala prin filiera profesionala este supermarketul Issa de pe soseaua Oltenitei, care are o gramada de produse speciale, importate de pe cine stie unde, cum ar fi acest suc Angry Birds (care ar merita cumparat si doar pentru ambalaj). Cel in varianta Paradise are gust de Red Bull - prietenii mei adevarati stiu ca eu de cativa ani caut o bautura cu gust de Red Bull dar fara efecte specifice. Iata ca am gasit-o in sfarsit... Cum ma mai incurajez singura - cate o mica dorinta satisfacuta in fiecare zi si lin e drumul catre fericire. Asa si cu aceste mici pofte superficiale :D.


Si ultima descoperire, dar nu cea din urma, nici n-ar avea cum la cat de mult iubesc ouale Kinder - designul ambalajelor de Craciun, adorabil!!! Mi-ar placea ca odata sa primesc o cutie mare mare plina cu Kindere ca sa-mi ajunga pentru un an :).

Un comentariu: