marți, 20 ianuarie 2015

Cele mai bune solutii rezulta din nevoi reale - Food Panda

Stiti cum se intampla ca sunt unii producatori de bunuri sau furnizori de servicii care incearca sa creeze o nevoie in mintea consumatorului ca mai apoi sa-i poata vinde acel ceva, desi consumatorul ar putea trai linistit in continuare fara respectivul bun sau serviciu. Deci niste inutilitati de care credem ca avem nevoie si pe care mai suntem si convinsi sa dam banii.

Am inceput cu asta tocmai ca sa justific articolul meu de azi, unde vreau sa laud un pic un serviciu care chiar mi se pare de folos, mai exact Food Panda.
Nu stiu in alte orase cum e, dar in ciuda aparentelor in Bucuresti avem o maaaare problema cu serviciile de catering si mai ales cu gasirea acelor restaurante care sa te poata servi rapid si gustos atunci cand comanzi la o adresa (fie la birou, acasa sau in alte locuri).
OK, una din problemele care se rezolva prin Food Panda este gasirea unui restaurant care sa livreaze la adresa la care vrei sa comanzi. Daca pana acum cautam pe google si de multe ori restaurantele afisate nu faceau livrari unde vroiam eu, Food Panda iti listeaza toate (sau cel putin multe) restaurante care fac livrare la respectiva adresa. Deci economisesti o gramada de timp si si mai important - energie (la mine exprimata prin enervare :D).
Dupa ce ai ales restaurantul, intri in meniu, direct pe Food Panda si comanzi. E user-friendly, simplu si gratis. Ce sa vrei mai mult?
Cum ar zice inteleptii, un pas spre viitor :).

Un comentariu:

  1. I like all the recipes and I try every of them at home, different dishes with different tastes loved by everyone.
    Eva canola oil

    RăspundețiȘtergere